top of page

EVA

Als hoogsensitief persoon kan ik er ongelooflijk van genieten mezelf me-time te gunnen en me van kop tot teen te verzorgen. Ook gewoon vertoeven in een gezellige ruimte met wat kaarsen en rustige muziek maakt me helemaal zen. Dit, tezamen met mijn grote liefde voor de natuur heeft mij ertoe gebracht mijn eigen schoonheidssalon te starten.

 

Stress oefent, zoals we wel weten, een enorme negatieve invloed uit op ons lichaam. Regelmatig tot rust komen is dus een essentieel element voor ons welzijn. Die rust vind je bij mij niet enkel tijdens massages, want bij alles wat ik doe, neem ik mijn tijd voor persoonlijke aandacht.

 

Naast het ontspannen leg ik enthousiast de nadruk op natuurlijke, luxueuze verzorging en het verbeteren van huidproblemen. De producten van AHAVA waarmee ik werk, zijn samengesteld uit natuurlijke bestanddelen, bevatten geen parabenen, ruiken zacht en zijn niet getest op dieren.

 

De behandelingstafel heb ik gekozen in functie van maximum comfort: voorzien van verwarming en instelbaar voor de meest aangename houding voor elke specifieke behandeling.

 

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een zalige invulling van jouw "me-time" moment!

Sundari Eva Troch
bottom of page